Loading

Prezentare

Situat in localitatea Banesti, intr-o zona impadurita si ferit de traficul si zgomotul urban, clubul de tenis Grand Slam Arena a fost infiintat din dorinta de a oferi iubitorilor sportului alb, amatori sau profesionisti, posibilitatea de a practica acest sport intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa, oferind cele mai bune conditii si dotari. Misiunea complexului nostru este aceea de a crea un cadru confortabil in care se impletesc armonios serviciile de sport, divertisment si relaxare, adaptate unei game variate de nevoi.

Prezentare generala

Am inceput de la zero, intr-o zona unde nu exista infrastructura pentru acest sport, dar acest lucru nu ne-a speriat, intrucat totul este facut din pasiune si din dorinta de a arata ca se poate si altfel. De aceea ne dorim sa ne dezvoltam si mai mult, sa creeam noi facilitati, iar cu timpul sa devenim un nume de referinta in domeniul sportiv.

Clubul dispune de patru terenuri, din care trei sunt dotate cu noctura cu panouri led si prevazute cu panori si plase de protectie, avand suprafata de zgura de cea mai buna calitate. Pe toata perioada sezonului rece, unul dintre cele 4 terenuri este acoperit cu un balon tensiostatic incalzit, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura oricand de sportul preferat.

Va asteptam pentru a juca tenis, pentru a va relaxa si pentru a urma pasiunea pentru sport intr-una dintre cele mai primitoare baze din judetul Prahova!

Prezentare tehnica

● Toate cele 4 terenuri respecta reglementarile pentru omologare internationala.
● Suprafetele de teren sunt acoperite cu zgura de granulatie 0-2mm, avand acelasi furnizor ca la turneul de mare slam Roland Garros.
● Linii de tenis tip "SPEZIALA II".
● Fileu si stalpi tensiostatici.
● Plase profesionale antivant.
● Nocturna GEWISS- full led 720 lux.
● Terenul indoor este prevazut cu incalzire (temperatura constanta), destratificare si dezumidificare aer.

Facilitati

Tuturor clientilor clubului le este pus la dispozitie vestiarul, cu dus, dulap pentru haine si tot ceea ce este necesar pentru a creea conditii optime de confort (finisaje premium). Masina o puteti lasa fara grija in parcarea clubului, intrucat complexul este asigurat cu supraveghere video.

De asemenea, complexul beneficiaza de internet WiFi gratuit.