Loading

Restaurant

Principiul fine dining - pasiunea pentru excelenta

Dupa o partida de tenis epuizanta, va puteti relaxa si socializa intr-un cadru organizat si relaxant pe tereasa si la restaurantul din incinta clubului, intr-un colt de verdeata, feriti de zgomotul si praful din mijlocul orasului.

Eleganta, stil, rafinament, intimitate, rasfat … sunt atribute care descriu cel mai bine ambientul restaurantului nostru. Oferim o incursiune intr-o lume in care simturile si trairile sunt considerate necesitati. Fiecare oaspete care ne trece pragul este important pentru noi si de aceea oferim servicii la cele mai inalte standarde de calitate.


Barul, va ofera o gama larga de preparate speciale pornind de la fresh-uri si ajungand pana la cocktail-uri si cafele delicioase.


Terasa ce vine in completarea restaurantului este apreciata nu numai pentru savoarea retetelor preparate aici si a bauturilor racoritoare, dar si pentru servirea ireprosabila si nu in ultimul rand, pentru cadrul intim oferit, ideal pentru intalniri cu prietenii, intalniri romantice sau chiar pranzuri de afaceri. Pe timpul verii, aceasta atmosfera este pe deplin intregita de cadrul natural unic in care este amplasat clubul nostru.

Organizare evenimente

Organizarea de evenimente este o provocare pe care cei mai multi oameni o abordeaza cu entuziasm si cu dorinta de a oferi pentru ceilalti o experienta unica. De aceea, pregatirile presupun mult mai mult decat inchirierea unei sali si trimiterea de invitatii. Sunt numeroase elemente care trebuie luate in considerare, iar fiecare tip de eveniment: team building sau intalniri de afaceri – are cerintele lui.

Daca sunteti la prima experienta in organizarea unui eveniment, atunci alaturi de noi puteti sa fiti siguri ca veti avea unul de exceptie si niciun detaliu important nu va scapa atentiei.