Loading

Scoala tenis

Accesibil la orice varsta, cu miscari armonioase si precise, tenisul se impune prin spectaculozitate si noblete. Intarirea disciplinei proprii, stimularea responsabilitatii, precum si socializarea, se situeaza pe acelasi plan cu dezvoltarea sportiva.

Pentru cei care indragesc acest sport, dar nu l-au practicat inca sau sunt incepatori, cat si pentru cei care doresc sa se perfectioneze, clubul nostru va pune la dispozitie experienta unor antrenori care au pregatit generatii de sportivi si care ii pregatesc pe campionii de maine.

Formarea tinerilor sportivi pentru toate aspectele vietii, folosind ca intrumente tenisul si educatia sportiva este o preocupare permanenta. Toti jucatorii vor beneficia de o atentie deosebita din partea noastra pentru ca performantele lor sa fie maxime in atingerea obiectivelor propuse. Copiii cu varste cuprinse intre 5-10 ani, pot beneficia de programe de initiere si minitenis, cei mai mari de programe pentru avansati si performanta.

Adultii pot inchiria terenuri sau beneficia de lectii private de initiere si/sau perfectionare sub indrumarea antrenorilor nostri. Practicarea tenisului in sezonul rece se face in conditii foarte bune, deoarece unul dintre cele 4 terenuri este acoperit cu balon presostatic, mentinand in interior presiunea si temperatura optima jocului de tenis.

Cursuri Tenis pentru Copii, Incepatori sau Avansati

Cursurile de tenis se adreseaza oamenilor ce se incadreaza in toate categoriile de varsta. Pentru a putea beneficia de efectele jocului de tenis, mentinerea formei, a sanatatii dar si imbunatatirea performantelor, acesta trebuie practicat corect. Atat pentru cei ce sunt incepatori, cat si pentru cei care doresc sa se perfectioneze, clubul de tenis Grand Slam Arena va pune la dispozitie suprafete optime de joc, conditii si dotari ireprosabile cat si experienta antrenorilor nostri.

● Sedinta dureaza o ora pentru primele ore, clubul pune la dispozitie rachetele de tenis necesare, urmand sa acorde asistenta si la procurarea rachetelor personale.
● La inscriere trebuie prezentata adeverinta medicala de la medicul de famile ca poate participa la activitati sportive.
● Pentru absente indelungate (accidentari, imbolnaviri), orele nejucate se vor recupera.
● Plata cursului se va face lunar, in avans.
● Daca din diferite motive organizatorice nu se pot efectua anumite ore, ele se vor reprograma.
● La cursuri se participa numai in echipament sportiv (in special pantofi de tenis cu profil adecvat).
● Pentru folosirea integrala a orei de tenis, se recomanda sosirea cu minim 15 minute inainte de inceperea cursului.

Sfaturi utile inainte de inceperea orelor de tenis

● Mananca cu cel putin 40 minute/1 ora inainte de ora de tenis. O masa usoara.
● Vino cu cel putin 15 minute inainte de inceperea orei de tenis.
● Incalzirea inainte de meci este foarte importanta! Tenisul este un joc ce solicita musculatura dar si articulatiile!
● Aloca cel putin 10 minute pentru incalzire, exercitii statice si dinamice, stretching, inainte de meci.
● Hidrateaza-te corect si stabileste 2-3 pauze in timpul meciului.